ДТЕК Ахметова за добу після російської ракетної атаки повернуло світло для 30 тис. сімей

Російські окупанти другий день поспіль обстрілюють українську енергетичну інфраструктуру
Фото: dtek-dem.com.ua

Енергетики компанії ДТЕК Ріната Ахметова за добу після терористичної ракетної атаки РФ повернули світло для 30 тис. сімей у Дніпропетровській і Донецькій областях. Про це йдеться у повідомленнях компанії ДТЕК.

"Енергетики розпочали аварійні роботи одразу, як отримали дозвіл на них від ДСНС і військових. 18 тис. будинків вдалося під'єднати до 17.00 того ж дня. Ще майже 7 тис. – до ранку 11 жовтня", – повідомили у ДТЕК.

У Донецькій області повернули світло майже в 1 тис. будинків у чотирьох населених пунктах Бахмутської, Торецької, Авдіївської громад.

Загалом за добу спеціалістам енергокомпанії вдалося відновити роботу електромереж для понад 29 тис. сімей у 37 населених пунктах Криворізького і Нікопольського районів Дніпропетровської області.

Без електропостачання наразі ще два населені пункти Дніпропетровської області і 83 населені пункти – Донецької. Енергетики стверджують, що роблять усе можливе, щоб повернути світло жителям у найкоротший строк.

Російські окупанти другий день поспіль продовжують обстріли української енергетичної інфраструктури. У вівторок 11 жовтня вранці пошкодили обладнання Ладижинської ТЕС у Вінницькій області, обстріляли енергетичні об'єкти у Львівській і Дніпропетровській областях.