ДТЕК Ахметова відвантажив для підтримки державних ТЕС 100 тис. тонн вугілля

Додаткові обсяги палива допоможуть державній генерації надійніше підготуватися до початку та проходження опалювального сезону, повідомили в компанії ДТЕК
Фото: dtek.com
Компанія ДТЕК Ріната Ахметова для підтримки роботи державних ТЕС у період опалювального сезону відвантажила їм 100 тис. тонн вугілля. Про це йдеться в повідомленні компанії.

"Забезпечення паливом власних ТЕС залишається пріоритетом, але "ДТЕК Енерго" також знаходить можливість підтримувати ним і державні теплоелектростанції. На сьогодні для потреб державних ТЕС відвантажено майже 100 тис. тонн вугілля. Додаткові обсяги палива допоможуть державній генерації надійніше підготуватися до початку і проходження опалювального сезону", – повідомили в компанії ДТЕК.

У компанії наголосили, що, незважаючи на російський ракетний терор, енергетики роблять усе можливе для забезпечення стабільної роботи енергосистеми.

"До якого би терору не продовжували вдаватися російські війська, українські енергетики, шахтарі і машинобудівники зроблять усе, щоб спільно втримати енергетичний фронт і забезпечити українців світлом і теплом", – наголосили в ДТЕК.