Двоє загиблих, троє поранених. У штабі ООС підтвердили інформацію про підрив автомобіля біля блокпоста "Оленівка"

Інцидент стався сьогодні о 12.30
Фото: Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation / Facebook

Сьогодні вдень в районі контрольно-пропускного пункту в'їзду-виїзду "Оленівка" на лінії зіткнення сторін на Донбасі з'їхав на узбіччя і підірвався на протитанковій міні мікроавтобус, що перевозив людей, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

У штабі операції Об'єднаних сил підтвердили, що сьогодні на Донбасі підірвався автомобіль із мирними жителями.

"Сьогодні о 12.30 за 50 метрів від контрольного пункту "Оленівка", де представники російсько-окупаційних військ здійснюють пропуск громадян, відбувся підрив автомобіля. За попередньою інформацією, мікроавтобус, що перевозив цивільних осіб, з'їхав на узбіччя і підірвався на протитанковій міні", – ідеться у повідомленні штабу на сторінці у Facebook.

У штабі ООС зазначили, що загинуло дві людини, поранено троє.

Так званий глава представництва "ДНР" у Спільному центрі з контролю і координації режиму припинення вогню Руслан Якубов сьогодні повідомив про одного загиблого і двох поранених унаслідок інциденту.

Якубов заявляв, що вибух стався в буферній зоні між пропускними пунктами бойовиків "ДНР" і України.

У квітні 2014 року на сході України почався збройний конфлікт. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.

Контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування працюють щодня без вихідних, контрольно-перевіркові заходи здійснюють, згідно із зимовим графіком, із 8.00 до 17.00.