Енергетики ДТЕК повернули світло 2,4 тис. сімей у Донецькій області

Без електропостачання поки що залишається 108 населених пунктів, де енергетики "ДТЕК Донецькі електромережі" не мають доступу до проведення робіт
Фото: dtek-dem.com.ua

Протягом минулої доби 24 березня енергетики компанії ДТЕК відновили роботу пошкоджених через обстріли мереж для 2,4 тис. сімей у Донецькій області. Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Протягом доби фахівці "ДТЕК Донецькі електромережі" відремонтували пошкодження електромереж у семи населених пунктах Донеччини. Завдяки цьому світло повернулося в оселі 2486 родин", – зазначають у ДТЕК.

Через бойові дії та регулярні обстріли з боку Росії в Донецькому регіоні зберігається складна ситуація, додали у пресслужбі. Без електропостачання поки що залишається 108 населених пунктів, де енергетики "ДТЕК Донецькі електромережі" не мають доступу до проведення робіт. У компанії наголошують, що обов'язково повернуть світло всім жителям області, щойно дістануть дозвіл на проведення робіт від Збройних сил України.

Контекст:

Росія розпочала повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. Фактично РФ розв'язала війну проти України у 2014 році, коли окупувала Крим і частину Донецької та Луганської областей.

У квітні 2022 року сили оборони України вигнали окупантів із північних областей України, восени деокупували частину Херсонської, Миколаївської і Харківської областей.

Найінтенсивніші бої тривають на сході України.