Енергетики ДТЕК разом із ЗСУ повернули світло ще для 16 тис. сімей

Без електропостачання поки що залишаються один населений пункт у Дніпропетровській та 86 населених пунктів у Донецькій області
Фото: dtek.com
Минулої доби енергетики компанії ДТЕК Ріната Ахметова разом із військовими ЗСУ відновили електропостачання для 16 тис. споживачів у 14 населених пунктах Донецької та Дніпропетровської областей. Про це йдеться у повідомленні компанії.

"У Донецькій області за добу електропостачання відновили для 5545 сімей Торецької громади, ще 2689 – Бахмутської громади. Також роботи проводили у Слов'янській та Мар'їнській громадах", – розповіли у компанії.

Окрім того, 27 серпня енергетикам ДТЕК удалося відновити роботу електромереж у трьох населених пунктах для майже 8 тис. сімей Криворізького та Нікопольського районів Дніпропетровської області.

Без електропостачання поки що залишаються один населений пункт у Дніпропетровській та 86 населених пунктів у Донецькій області.

Контекст:

Компанії ДТЕК, "Укренерго", "Центренерго" та "Укрзалізниця" запустили проєкт "Герої енергетичного фронту", в межах якого зібрано й опубліковано історії енергетиків, які й далі героїчно працюють в умовах війни.