Фонд Ріната Ахметова влаштував свято для дітей із Маріуполя

До Міжнародного дня захисту дітей Фонд передав понад 11 тис. солодких подарунків для дітей у різних регіонах України
Фото: akhmetovfoundation.org
Діти з Маріуполя, які вимушено покинули рідне місто, знайшли прихисток у центрах комплексної підтримки переселенців "ЯМаріуполь" по всій країні. На Міжнародний день захисту дітей Фонд Ріната Ахметова влаштував свято для них в одному з київських центрів для маріупольців, поінформували у пресслужбі Фонду.

"На гостей чекала насичена програма: захопливе хімічне шоу і яскрава твістинг-станція для пів сотні учасників, творчі майстер-класи з малювання картин кольоровим піском, під час яких дітлахи працювали в групах. І, звичайно, вручення солодких подарунків від Фонду. Позитивна і комфортна атмосфера свята дала дітям із Маріуполя можливість відволіктися від спогадів про пережите під час війни, відпочити й розважитися, завести нових друзів, отримати різноманітні враження та просто чудово провести час", – ідеться в повідомленні.

У пресслужбі зазначили, що переконані: усі учасники свята чекатимуть на нові зустрічі, які неодмінно відбудуться, оскільки Фонд багато років системно допомагає Маріуполю і маріупольцям.

Загалом до Міжнародного дня захисту дітей Фонд передав понад 11 тис. солодких подарунків для дітей у різних регіонах України.

"Рінат Ахметов – Дітям!" – це програма, завдяки якій понад 5 млн дітей отримали різнобічну підтримку Фонду. А саме: медикаменти, продуктові набори, слухові апарати, психологічну і фізичну реабілітацію, можливість відпочивати, розвиватися та втілити свою мрію.

З питань отримання допомоги можна звернутися на безплатну гарячу лінію 0 (800) 509 001 або написати в месенджер Фонду.