Гендиректор "Метінвесту" закликав меценатів долучатися до ініціативи "Рятуємо життя"

Гуманітарний проєкт "Рятуємо життя" закупив понад 2,6 тис. тонн харчових продуктів
Фото: Метінвест / Facebook

Гуманітарний проєкт "Рятуємо життя" завдяки підтримці міжнародних партнерів і небайдужих людей допоміг тисячам українців, заявив генеральний директор "Метінвесту" Юрій Риженков, пише "Сьогодні".

"У той час як Росія бомбить наші міста й хоче знищити країну, велика кількість держав та їхніх громадян надають нам усіляку підтримку. У перші дні війни "Метінвест" і ДТЕК – найбільші бізнеси СКМ  у координації з Фондом Ріната Ахметова створили гуманітарний проєкт "Рятуємо життя". Ми вже допомогли вижити тисячам людей. Я радий, що на цьому шляху в нас є небайдужі та щирі друзі: клієнти, партнери, благодійні організації, а також наші співробітники", – сказав він.

Риженков додав, що гуманітарна допомога та внески до благодійного фонду Do it together дають змогу допомогти тим, хто найбільше потребує підтримки, – дітям, літнім людям і жінкам.

"Я вдячний тим, хто вже долучився до гуманітарного руху, і закликаю приєднатися до нас усіх, хто вірить у силу милосердя, взаємодопомоги та підтримки ближнього. Дякую кожному партнеру, меценату й волонтеру", – наголосив Риженков.

Контекст:

Гуманітарний проєкт "Рятуємо життя" закупив понад 2,6 тис. тонн харчових продуктів. Ці набори надають українцям, які постраждали від війни, також із них формують продуктовий запас у містах біля передової, повідомляє "Сьогодні". У Фонді наголосили, що попри проблеми з логістикою, проєкт постачає продукти до постраждалих міст Донецької і Запорізької областей.