Кіровоградська ОВА повідомила про вибухи в районі Кропивницького

Влада Кіровоградської області повідомила про обстріл Кропивницького району. Про наслідки удару поки що не інформували
Фото: EPA (архів)
Уранці 10 жовтня ракетних ударів із боку російських окупаційних військ зазнав Кропивницький район Кіровоградської області, повідомив у Telegram голова обласної військової адміністрації Андрій Райкович.

"Над Кропивницьким районом вибухи. На місце виїхали відповідні служби. Подробиці – згодом. Прошу, не покидайте укриттів!" – написав чиновник приблизно о 8.30.

Інформації про наслідки обстрілу Кропивницького району наразі не надходило.

Як повідомляє "Суспільне. Кропивницький", Райкович закликав жителів регіону не панікувати в разі проблем з електропостачанням та повідомляти про перебої місцевій владі.

Із 7.02 у Кіровоградській області оголосили повітряну тривогу.

Контекст:

Уранці 10 жовтня РФ розпочала масований ракетний обстріл українських міст. До цього часу відомо про обстріли Києва, Харкова, Львова, Дніпра, Одеси, Хмельницького, Житомира, Рівного, Миколаєва, Тернополя, Івано-Франківська, Кропивницького та Конотопа.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявляв, що окупанти випустили по Україні понад 70 ракет, 41 з них вдалося збити українськими засобами протиповітряної оборони. Пізніше заступниця міністра оборони Ганна Маляр уточнила, що РФ випустила по Україні 83 ракети, 43 з них збили.