Літню зміну дитячого табору "Блогер Кемп" від Фонду Ріната Ахметова відвідає команда фільму "Мавка. Лісова пісня"

У межах проєкту "Рінат Ахметов – Дітям. Мирний відпочинок дітям України" оздоровлення і професійну психологічну допомогу надали понад 4750 дітям з усієї країни
Фото: Фонд Ріната Ахметова / Facebook
16 червня стартувала нова зміна "Блогер Кемп", організована Фондом Ріната Ахметова для дітей, які постраждали від війни. Під час відпочинку діти, зокрема, познайомляться з командою українського анімаційного фільму "Мавка. Лісова пісня" і візьмуть участь у тематичних майстер-класах. Про це 22 червня повідомляють на сторінці Фонду у Facebook.

Участь у змінах, зазначають у публікації, беруть діти віком від восьми до 14 років. Серед них зокрема ті, кого депортовували і хто повернувся в Україну, а також ті, хто втратив батьків під час війни, й діти з прийомних сімей. Також серед цих дітей є ті, хто живе в зонах активних бойових дій.

Під час кожного "Блогер Кемпу" діти навчаються створювати, розвивати і презентувати власний блог, реалізувати свої творчі здібності.

"Цього разу зміну відвідає Олег Маламуж – аніматор, режисер, артдиректор, ілюстратор, дизайнер, який є режисером "Мавки". Він проведе лекцію, майстер-клас і практичний воркшоп "Швидкий малюнок". Окрім того, дітям покажуть фільми "Фокстер і Макс" і "Сторожова застава", – повідомили представники Фонду.

Контекст:

У межах проєкту "Рінат Ахметов – Дітям. Мирний відпочинок дітям України” оздоровлення і професійну психологічну допомогу надали понад 4750 дітям з усієї країни.

Кожну зміну "Блогер Кемп" від Фонду щодня присвячено новій активності. Діти відпочивають, розважаються й навчаються на свіжому повітрі, мають багато нових вражень, знайомляться з новими друзями. Також із дітьми працюють психологи Фонду.