На Донбасі командування РФ заарештувало трьох російських військових за крадіжку озброєння та боєприпасів – розвідка

Окупанти встановили численні факти розкрадання озброєння на Донбасі
Фото: EPA

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України повідомили, що факти розкрадання зброї виявила комісія з Росії.

Російське командування виявило факти крадіжки озброєння та боєприпасів військовими 2-го армійського корпусу збройних сил Російської Федерації (ЗС РФ) на Донбасі, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"10 березня цього року до штабу корпусу для допиту доставлено під конвоєм начальника служби ракетно-артилерійського озброєння бригади, ще три російські військовослужбовці утримуються під вартою", – йдеться в повідомленні.

У розвідці зазначили, що комісія центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ виявила на Донбасі численні факти розкрадання зброї та боєприпасів. У зазначених злочинах брали участь старші офіцери другої мотострілецької бригади 2-го армійського корпусу ЗС РФ, зазначили в ГУР Міноборони.

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії ведуться між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей.

10 лютого координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук повідомив, що в районі Донецька помічені кадрові військові ЗС РФ, які уникають зустрічей із бойовиками "ДНР".