На Донбасі на вибухівці підірвалося двоє українських військових – штаб ООС

Поранених бійців оперативно доправили до медичного закладу
Фото: depositphotos.com

Стан здоров'я постраждалих на Донбасі українських військовослужбовців задовільний, повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

На Донбасі 25 серпня на вибухівці підірвалося двоє українських військовослужбовців. Про це у Facebook повідомляє штаб операції Об'єднаних сил.

"Під час пересування між взводними опорними пунктами двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої", – ідеться в повідомленні.

Бійців оперативно доправили до медичного закладу, де лікарі надали їм необхідну допомогу. Стан здоров'я постраждалих військовослужбовців задовільний.

На місці інциденту для з'ясування його причин та обставин працює керівний склад бригади і робоча група військової служби правопорядку ЗСУ.

У 2014 році, відразу після анексії Криму, Росія почала збройну агресію на сході України. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України з одного боку та російською армією і підтримуваними Росією бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей, з іншого. Офіційно РФ не визнає свого вторгнення в Україну, незважаючи на оприлюднені Україною факти і докази.