На Київ летіла 31 ракета, сили ППО збили 21 з них – Кличко

Українські сили ППО збили 21 ракету, випущену окупантами по Києву
Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ / Facebook (ілюстративне фото)
Російські окупанти випустили 23 листопада по Києву 31 ракету, збили 21. Про це 23 листопада повідомив у Telegram "Телеканал Київ" із посиланням на заяву мера столиці Віталія Кличка.

"По інформації від військових – на місто Київ летіла 31 ракета, 21 ракета була збита. Декілька влучань в об'єкти критичної інфраструктури. Зараз частина міста знеструмлена. Відсутнє водопостачання, працівники "Київводоканалу" та "Київенерго" працюють, щоб відновити. У нас 11 людей були поранені, 10 людей – госпіталізовані, з них одна дитина", – повідомив Кличко.

Унаслідок російської атаки 23 листопада в Києві загинуло троє людей, поранено 11, повідомляв раніше Кличко. Через обстріли окупантів весь Київ без води, Київська область повністю знеструмлена.

Контекст:

23 листопада Росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні. Прильоти зафіксовано у Києві й області, у Львівській і Кіровоградській областях. Місцева влада повідомляла про роботу ППО у Дніпропетровській і Полтавській областях.

По всій Україні почали вводити аварійні вимкнення електроенергії, кілька регіонів без світла. Київ також залишився без води.

Чотири атомні електростанції від'єднано від енергосистеми.