На місці ракетного удару по гуртожитку в Харкові виявили ще одне тіло, усього жертв 15. У місті сьогодні жалоба

На місці розбору завалів уранці 19 серпня виявлено тіло жінки
Фото: ЕРА
Кількість жертв ракетного удару по гуртожитку для людей з обмеженням слуху у Салтівському районі Харкова 17 серпня зросла до 15, про це повідомляє Суспільне з посиланням на начальника Головного управління Національної поліції в області.

За даними Суспільного, на місці розбору завалів уранці 19 серпня виявили тіло жінки.

Загибла – переселенка, яка приїхала до Харкова з одного із сіл в області. Тривають пошуки її сестри, ідеться в повідомленні каналу.

19 серпня харківський міський голова Ігор Терехов оголосив днем жалоби.

Контекст:

Увечері 17 серпня окупанти завдали удару по гуртожитку, де проживало понад 30 осіб, зокрема пенсіонери та діти, крилатою ракетою "Калібр".

Будівлю повністю зруйновано, спалахнула пожежа. За попередніми даними Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомляла, що загинуло семеро людей, постраждало – 13. 18 серпня голова ОВА Олег Синєгубов поінформував, що на місці удару виявлено ще сім тіл.

За кілька годин РФ обстріляла ракетами ще один гуртожиток, що у Слобідському районі, там живуть працівники міськелектротранспорту. Чотириповерхове приміщення було частково зруйновано, двоє осіб загинули. Міська влада назвала цей день найтрагічнішим за кількістю загиблих у Харкові з дня початку повномасштабного вторгнення.