В Одеській області енергетиків і будівельників відзначили нагородою президента "За оборону України"

Відзнакою президента України "За оборону України" нагородили 25 учасників аварійно-відновлювальних робіт
Фото: oda.od.gov.ua

25 учасників аварійно-відновлювальних робіт із ліквідації наслідків ракетних обстрілів і забезпечення енергопостачання Одеської області відзначили нагородою президента "За оборону України". Про це йдеться у повідомленні Одеської облдержадміністрації.

"За виконання завдань із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв'язку із широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України, виявлені при цьому самовідданість, вагомий особистий внесок у зміцнення оборони України, відзнакою президента України Володимира Зеленського "За оборону України" було нагороджено 25 учасників аварійно-відновлювальних робіт із ліквідації наслідків ракетних обстрілів і забезпечення надійного енергопостачання споживачів області", – зазначили в ОВА.

Нагороди вручили співробітникам Одеського регіонального центру обслуговування мережі Південного територіального управління обслуговування мережі НЕК "Укренерго", будівельно-ремонтного центру Південного регіону ВП "Будівництво та ремонт", енергетикам АТ "ДТЕК Одеські електромережі", а також представникам комунального підприємства електричних мереж зовнішнього освітлення "Одесміськсвітло".

"Дякуємо працівникам енергетичного фронту за професіоналізм і відданість обраній справі", – підсумували в обладміністрації.

У квітні – травні 2022 року бригади "ДТЕК Одеські електромережі" також брали участь у відновленні мереж деокупованої Київської області, зруйнованих через бойові дії під час нападу Росії на міста й села області.