"На руках рашистів знову вбивство мирної людини". Окупанти вночі з "Градів" та артилерії обстріляли Нікопольський район

У Нікополі ворожі снаряди пошкодили сім приватних будинків і багатоповерхівку
Фото: Сергій Лисак / Дніпропетровська ОДА (ОВА) / Telegram

Російські окупанти в ніч на 7 травня обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області. Про це у Telegram повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"На руках рашистів знову вбивство мирної людини! Уночі вони двічі били по Нікопольському району. Застосували "Град" і важку артилерію. Випустили понад 30 снарядів. Загинула 72-річна жінка. Ще троє місцевих постраждали. В одного травма голови. Двоє у стані стресу і з контузією", – написав Лисак.

У Нікополі ворожі снаряди пошкодили сім приватних будинків і багатоповерхівку. Унаслідок обстрілів побито вікна у гуртожитку коледжу.

Також загарбники зачепили три газогони, лінію електромереж і 14 сонячних панелей. Окрім цього, пошкоджено господарські будівлі та п'ять автомобілів.

За словами Лисака, у Синельниківському районі області ЗСУ збили ворожий Shahed.

Контекст:

Російські окупанти обстрілюють Дніпропетровську область із різних видів озброєння від початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року. Найчастіше ударів завдають по південних районах, розташованих неподалік Херсонської і Запорізької областей.

Нікопольський район межує із Запорізькою областю, наразі він під постійними обстрілами країни-агресора РФ.