"Окупанти лягали один за одним". ССО України показали роботу снайперської пари

За даними ССО, українські снайпери ліквідували чотирьох російських загарбників
Фото: Командування Сил спеціальних операцій ЗС України / Facebook

Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ 24 січня показало у Facebook, як снайперська пара ССО відпрацювала по групі російських загарбників.

"Окупанти лягали один за одним". Пара снайперів отримала наказ висунутись в одному з напрямків спостереження. Попередньо було відомо, що противник планує наступ у зазначеному районі. З радіоперехоплення стало зрозумілим, що ворог поінформований про можливу роботу наших снайперів, проте фраза "попереджений – озброєний" цього разу не спрацювала", – ідеться в повідомленні.

За даними ССО, українські снайпери ліквідували чотирьох російських загарбників.

"Після виявлення двох російських солдатів наші снайпери ліквідували одного з них. Після чого на допомогу ворогові підійшли ще двоє бійців. У підсумку чотири трупи окупантів прикрасили ландшафт на одному з наших оборонних рубежів", – підкреслили у командуванні.

На якому напрямку й коли саме відпрацювала снайперська пара – не уточнюють.

Контекст:

Росія розпочала повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року, про вторгнення оголосив президент РФ Володимир Путін. Фактично РФ розв'язала війну проти України у 2014 році, коли після Революції гідності вона незаконно анексувала Крим та окупувала частину Донецької і Луганської областей.

У квітні 2022 року сили оборони України вигнали окупантів із північних областей України, восени деокупували частину Херсонської і Харківської областей.

Наразі найінтенсивніші бої точаться на Донбасі, зокрема в районі Бахмута і біля Кремінної Луганської області.