Окупанти обстріляли Донецьку область із "Градів" – голова ОВА

Протягом доби росіяни поранили чотирьох жителів Донецької області, повідомив Кириленко
Фото: Павло Кириленко / Донецька ОДА (ОВА) / Telegram
Уночі й уранці 23 січня російські окупанти обстріляли Донецьку область з артилерії та "Градів" із застосуванням касетних снарядів. Про це в Telegram поінформував голова ОВА Павло Кириленко.

"На волноваському напрямку під обстріли потрапили Вугледар та околиці Новоукраїнки й Богоявленки. Без жертв... На горлівському напрямку троє людей поранено в Бахмуті, у місті пошкоджено три приватні будинки. Напружена ситуація в Соледарській громаді: під обстрілами Парасковіївка, Роздолівка, Федорівка, Васюківка та околиці Соледара. Під вогонь потрапив Часів Яр – пошкоджено три будинки, без постраждалих", – написав Кириленко. 

Він додав, що на лисичанському напрямку гучно було в Сіверську й Торському, а також у Зарічному Лиманської громади. Інформації про постраждалих не надходило, заявив голова ОВА.

Упродовж доби росіяни поранили чотирьох жителів Донецької області, повідомив Кириленко.

Контекст:

Росія розпочала повномасштабну війну проти України 24 лютого 2022 року. На початку квітня окупантів вигнали з північних областей України, бої тривають на сході й півдні країни.

Наприкінці серпня ЗСУ контролювали 45% території Донецької області. Пізніше стало відомо про звільнення нових територій.

"Битва за Соледар, за Бахмут, за всю Донецьку й Луганську області триває без передишки, без жодної зупинки", – наголошував президент України Володимир Зеленський 15 січня 2023 року.