Окупований Донецьк відвідав американський актор фон Берг

Фон Берг зустрівся з артистами Донецького державного академічного музично-драматичного театру
Фото: mincult.govdnr.ru

Американський актор Пітер фон Берг, який зіграв міністра закордонних справ РФ у серіалі "Картковий будинок", в окупованому Донецьку зустрівся з ватажком бойовиків "ДНР" Олександром Захарченком і відвідав Донецький національний академічний український музично-драматичний театр.

Американський актор Пітер фон Берг, відомий за популярним серіалом "Картковий будинок", відвідав окупований Донецьк. Про це у своєму Twitter повідомив російський письменник Захар Прилєпін, який співпрацює з бойовиками "ДНР".

"Американський актор Пітер фон Берг у гостях у терористів побував тут", – підписав Прилєпін фото, де фон Берг позує, зокрема, із ватажком бойовиків "ДНР" Олександром Захарченком.

У Донецьку актор відвідав Донецький національний академічний український музично-драматичний театр, де зустрівся з акторами й вихованцями дитячої школи-студії. Про це повідомляє прес-служба "міністерства культури ДНР".

Фон Берг також зустрівся з артистами театру.

"Як зазначили в прес-службі Донецької муздрами, у межах візиту в театр Пітер фон Берг провів тренінг із техніки дихання з учнями "Перспективи" й розповів про значення драматургічного тексту", – ідеться в повідомленні.

Фон Берг зіграв у фільмах і серіалах "Вигнанець", "Закон і порядок", "Убивство на Брайтон-Біч". У серіалі "Картковий будинок" він зіграв роль міністра закордонних справ Росії.