"Останні дні серпня обіцяють бути гарячими". Мер Мелітополя повідомив про кілька вибухів

За даними місцевих пабліків, пошкоджено радіолокаційне обладнання окупантів
Фото: Риа-Мелитополь / Telegram
В окупованому Мелітополі Запорізької області сталося кілька потужних вибухів. Про це в Telegram повідомив міський голова Іван Федоров.

За його словами, було чутно чотири потужні вибухи в районі північного виїзду з міста.

"Останні дні літа обіцяють бути найгарячішими для окупантів усього південного напрямку України", – написав Федоров.

Про чотири вибухи інформує місцевий Telegram-канал "РИА Мелитополь". За його даними, пошкоджено радіолокаційне обладнання армії окупантів.

"Сила вибухів була такої потужності, що в жителів північної частини міста стіни в будинках здригалися", 
ідеться в повідомленні.

Пропагандистське видання "РИА Новости" пише про п'ять вибухів у Мелітополі. Кореспондент агентства чув їх також на північ від центру міста.

Контекст:

Після нападу на Україну російські окупаційні війська, зокрема, захопили частину території Запорізької області. Окупанти зайшли до 150-тисячного Мелітополя після боїв зі Збройними силами України.

16 травня Федоров розповів, що з Мелітополя за два місяці виїхало 4550% жителів, тому в місті залишилося приблизно 70 тис. осіб.

29 серпня Федоров повідомив, що після низки нічних вибухів окупанти вивезли з міста військову лікарню. "О 2.00 повністю було евакуйовано військовий госпіталь рашистів, який знаходився поблизу нашого медмістечка. Це підтверджує, що вони починають тікати з нашого тимчасово окупованого Мелітополя", – сказав мер.