Parimatch передав ЗСУ турнікети, медичні аптечки та ліки

Аптечки містять критично важливі засоби медичної допомоги фіксатори, шини, пристосування для лікування переломів, турнікети
Фото: пресслужба Parimatch
Упродовж дев'яти місяців повномасштабної російської агресії в Україні бренд Parimatch передав ЗСУ медичне обладнання й вироби медичного призначення на суму 7 млн грн. Це засоби першої потреби для військових на передовій – медикаменти, тактичні аптечки та медичні вироби, повідомили 16 листопада у пресслужбі компанії.

"Своєчасне надання першої допомоги захисникам на полі бою в рази підвищує шанси врятувати їхнє життя. Тому Parimatch із перших днів війни закуповує й передає тактичні аптечки на лінію фронту. Аптечки містять критично важливі засоби медичної допомоги – фіксатори, шини, пристосування для лікування переломів, турнікети. Своєчасне їх застосування протягом "золотої години" після поранення є визначальним фактором для збереження життя в зоні активних бойових дій", – зазначили в Parimatch.

Також компанія забезпечує ЗСУ медичними виробами, які прискорюють відновлення поранених бійців, – це пластини, імплантати, металоконструкції на лікування переломів та інших травм.

“Багато військовослужбовців, які дістали поранення в боях, змогли зберегти життя завдяки своєчасній першій допомозі. І більшість із цих військових після реабілітації готові знову їхати у найгарячіші точки, щоб і далі деокуповувати українські міста. Підтримувати й забезпечувати їх усім необхідним – наш громадянський обов'язок", – наголосила CEO Parimatch Ukraine Наталія Гілевич.

Фото: пресслужба Parimatch

Parimatch також підтримує інші ініціативи щодо надання першої медичної допомоги. У межах ініціативи United24 компанія приєдналася до збирання коштів на реанімобілі. "Швидкі" вже передано до регіонів, вони доправляють у лікарні українців, які постраждали від російської агресії.