Під час вибуху в Мелітополі постраждав поліцейський-колаборант, йому відірвало ногу – мер

Мер Мелітополя показав наслідки вибуху в місті
Фото: Іван Федоров / Мелітополь / міський голова / Telegram
Одним із постраждалих після сьогоднішнього вибуху автомобіля в окупованому Мелітополі Запорізької області став місцевий поліцейський-колаборант, заявив мер міста Іван Федоров. Про це він написав у Telegram.

За інформацією Федорова, колишній співробітник внутрішньої безпеки Нацполіції Андрій Блавацький "вирішив збудувати яскраву кар'єру" і після окупації Мелітополя отримав від загарбників місце начальника лінійного відділу міліції.

"Сьогодні кар'єрний зліт зрадника також яскраво закінчився. За попередніми даними, вибухом йому відірвало ногу і зараз постає питання, чи залишиться друга", – заявив мер.

За даними видання "РИА Мелитополь", вибух у Мелітополі пролунав сьогодні об 11.07 у районі зупинки Паркова. Вибухнув білий Renault Duster. Видання пише, що від вибуху постраждало двоє людей. Обох у тяжкому стані доправили до лікарні.

Федоров опублікував фото підірваної машини.

Контекст:

Після нападу на Україну російські окупаційні війська захопили частину території Запорізької області. 26 лютого після боїв зі Збройними силами України окупанти зайшли до 150-тисячного Мелітополя.

Обласний центр (Запоріжжя) окупанти не зуміли взяти. Тому вони вирішили зробити Мелітополь "столицею" тимчасово окупованої Запорізької області та проводили там псевдореферендум про "приєднання" регіону до РФ.