Поранені діти можуть отримати реабілітацію за допомогою Фонду Ріната Ахметова

За програмою "Рінат Ахметов Дітям" за 17 років підтримку отримало понад 5 млн дітей
Фото: akhmetovfoundation.org
Фонд Ріната Ахметова оголосив про продовження проєкту "Рінат Ахметов – Дітям. Реабілітація поранених дітей", створений шість років тому для допомоги дітям із Донецької та Луганської областей. Про це 19 вересня повідомили у пресслужбі Фонду.

Після початку повномасштабної війни Росії проти України засновник Фонду Рінат Ахметов вирішив розширити географію допомоги, тепер узяти участь у проєкті можуть усі діти до 18 років, які дістали поранення під час бойових дій в Україні в період із 24 лютого 2022 року.

"Розуміючи, що до цієї проблеми потрібен особливий підхід, ще у березні 2016 року Фонд започаткував проєкт "Реабілітація поранених дітей". За цей час для хлопців і дівчат було проведено 139 курсів відновного лікування та психологічної реабілітації у кращих санаторіях України", – розповіла директорка проєктів та програм Фонду Ріната Ахметова Ірина Блажан.

Звернутися до Фонду по допомогу можна, зателефонувавши за номером гарячої лінії 0 800 509 001.

За програмою "Рінат Ахметов – Дітям" за 17 років програма надала підтримку понад 5 млн дітей. З 24 лютого 2022 року допомога від Ріната Ахметова охопила понад 12 млн жителів України, зазначають у пресслужбі.