Ракети летіли на Київ руслом Дніпра. Кличко заявив, що частина столиці без світла внаслідок атаки окупантів

У Києві перебито дві ЛЕП, у частині міста немає світла
Фото: depositphotos.com (ілюстративне)

У Києві під час масованої ракетної атаки російських окупантів уранці 7 лютого перебито дві високовольтні лінії електропостачання. Про це в Telegram поінформував мер столиці Віталій Кличко.

Кличко повідомив, що частина споживачів на лівому березі Дніпра залишилася без світла. ЛЕП, за даними мера, пошкоджено внаслідок падіння уламків ракет після роботи ППО.

У Голосіївському районі Києва, за даними Кличка, спалахнула будівля, туди виїхали розрахунки ДСНС.

У Дніпровському районі Києва потерпілому внаслідок російської ракетної атаки медики надали допомогу на місці, уточнив мер.

О 7.56 Повітряні сили ЗСУ попереджали про чергову групу ракет, яка змінила напрямок руху й летить на Київ.

Також повідомляли про ракету в районі Борисполя Київської області, а о 8.00 ПС ЗСУ заявили про групу ракет, яка атакує Київ, рухаючись із півдня руслом Дніпра.

Контекст:

Уранці 7 лютого російські окупанти здійснили масовану атаку на Україну із застосуванням стратегічної авіації, ракет і дронів-камікадзе. Вибухи чули в Харкові й Миколаєві. Повітряні сили ЗСУ фіксували проліт російських ракет над Сумською, Чернігівською, Київською, Миколаївською, Вінницькою, Кіровоградською, Дніпропетровською, Черкаською областями, потім ракети фіксували в Тернопільській, Львівській та Івано-Франківській областях.