"Реально, просто нелюди". ГУР перехопило розмову окупанта із дружиною про російське командування

Окупанти в розмовах із родичами обговорюють командування, яке не цінує їхніх життів
Фото: EPA

Дружина російського окупанта незадоволена ставленням командування до підлеглих і просить чоловіка не продовжувати контракту. Телефонну розмову росіян перехопило й опублікувало ГУР Міноборони України.

"Ну, реально, ніби просто нелюди, нелюди... Реально, усім пох...й, розумієш? Ти здохнеш, і всім пох...й, ось так от", – каже жінка.

Зокрема, вона незадоволена тим, що російським військовим не дають відпусток і звільнень, не відпускають додому навіть на тиждень.

Вона пропонує написати колективну скаргу, "поговорити з головним" і просить чоловіка, який воює в Україні, не продовжувати контракту.

"Треба щось писати, щось робити із цим, тому що так не роблять. Треба скаржитися, я не знаю, кудись звертатися. Я просто не знаю, що можна зробити... Вони ох...їли, так і сказати, і більше не продовжувати нічого. Не продовжувати можна ж контракт?" – запитує дружина окупанта.

Контекст:

За даними Генштабу ЗСУ станом на 6 лютого, українські військові від початку повномасштабного вторгнення знищили приблизно 132 тис. окупантів, понад 3,2 тис. танків і тисячі одиниць іншої техніки.