Росіяни тричі за добу обстріляли Миколаївську область – Кім

Кім розповів, як минула доба в Миколаївській області
Фото: Віталій Кім / Миколаївська ОДА / Telegram
Російські окупанти 17 березня обстрілювали Очаківську та Куцурубську громади Миколаївської області. Про це повідомив у Telegram голова обласної військової адміністрації Віталій Кім 18 березня.

"Учора, 17 березня, о 12.56 і 21.15 ворог завдавав мінометних і артилерійських ударів по акваторії Очаківської громади. Постраждалих немає. Також увечері 17 березня о 20.30 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по території Куцурубської громади. За попередньою інформацією, руйнувань і постраждалих немає", – проінформував голова ОВА.

У Миколаєві, Первомайському, Вознесенському та Баштанському районах день і ніч минули відносно спокійно, резюмував Кім.

Контекст:

Російська армія атакувала Миколаїв та область від першого дня повномасштабного нападу, із 24 лютого 2022 року. На початку вторгнення запеклі бої точилися за "Миколаївський міжнародний аеропорт" і аеродром Кульбакине на околиці міста.

Наприкінці серпня ЗСУ розпочали наступальні дії, зокрема на півдні. Станом на першу половину листопада українські військові звільнили від російських окупантів майже всю Миколаївську область, виняток – Кінбурнська коса. Після цього ситуація у регіоні стабілізувалася.