Російські окупанти, повернувшись з України, почали масово ґвалтувати жінок у РФ – перехоплення СБУ

З огляду на перехоплення, випадки зґвалтування у Бєлгородській області почастішали з прибуттям на ротацію російських солдатів з інших регіонів

Фото: depositphotos.com

Російські військові, повернувшись з України до РФ, почали масово ґвалтувати жінок у своїй країні. Про це свідчить перехоплена СБУ розмова військового РФ зі своєю дружиною, яка працює у правоохоронних органах. Перехоплення СБУ опублікувала в Telegram.

"У нас у прокуратурі стільки заяв про зґвалтування. Валуйки, Уразове, Вейделівка (усі селища розташовані у прикордонній Бєлгородській області. "ГОРДОН")", – розповідає жінка. На що її чоловік каже їй сидіти вдома, нікуди не виходити у темний час і "ніяких брів та нігтів".

За її словами, випадки зґвалтування почастішали із прибуттям на ротацію російських солдатів з інших регіонів.

"Мама каже, що там і Владивосток приїхав до них, Ханти-Мансійськ, Хакасія…" – уточнює вона.

Жінка також розповіла історію про дівчину, для якої знайомство з військовим РФ перетворилося на зґвалтування 15 солдатами.

Контекст:

В офіс української омбудсменки Людмили Денісової постійно надходять скарги з інформацією про статеві злочини росіян на окупованих українських територіях. Про статеві злочини російської армії проти мирного населення повідомляли 17 березня в Офісі президента України.

Генпрокурорка України Ірина Венедіктова 22 березня повідомила про першу підозру окупанту за зґвалтування в Україні.

Амбасадорка Великобританії в Києві Мелінда Сіммонс вважає, що російські військові використовують зґвалтування як зброю у війні проти України.