"Сплеск алкоголізму, вбивств, пограбувань, зґвалтувань". Подоляк розповів, якими буду наслідки війни для Росії

Подоляк переконаний, що Росію внаслідок війни чекають соціальні проблеми та сплеск злочинності
Фото: president.gov.ua
Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк 6 грудня у Twitter заявив, що розв'язана РФ війна, яку в Росії називають "спецоперацією", обернеться для країни-окупанта соціальними проблемами.

"Сплеск алкоголізму, побутових убивств, пограбувань, зґвалтувань, розквіт організованої злочинності – це єдині результати "спеціальної операції", яких буде досягнуто в самій Росії. Окрім, звісно, масштабних репарацій Україні, знищеної економіки та судових вироків російській верхівці", – прогнозує Подоляк.

Контекст:

Російський публіцист Олександр Невзоров, який набув українського громадянства, в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону висловив думку, що після закінчення війни на території України вона спалахне на території Росії. "Закінчення російсько-української війни не означатиме кінець війни як такої. Війна почнеться в Росії. Війна за владу", – спрогнозував журналіст.

Колишній командувач військ США в Європі генерал у відставці Бен Годжес прогнозує розпад Росії, каталізатором якого стане розв'язана нею війна в Україні. Генерал закликав світ починати готуватися до цього заздалегідь, щоб зменшити його геополітичні наслідки.

Російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман висловив думку, що епоха Росії як імперії закінчилася, і ця країна скоро розвалиться – ще за нашого життя.