"Сталевий фронт Ахметова". ДТЕК передав ЗСУ тактичні аптечки, павербанки, спальники

Сума мілітарної та гуманітарної допомоги компаній становить 3,5 млрд грн
Фото: grids.dtek.com

Компанія ДТЕК ВДЕ в межах ініціативи "Сталевий фронт" Ріната Ахметова передала на потреби Збройних сил України тактичні аптечки, павербанки, спальники й каремати. Про це йдеться в повідомленні компанії.

"ДТЕК ВДЕ й далі тримає руку на пульсі потреб військових. Цього разу ми передали все необхідне для того, щоб наші військові могли з комфортом відпочити в рідкісні хвилини, якщо випадає така нагода", – повідомив директор ДТЕК Тилігульської вітроелектростанції Олег Соловей.

Також гуманітарну допомогу надали евакуаційним центрам Миколаєва.

"До того ж ми й далі підтримуємо людей, які були змушені шукати тимчасовий притулок у Миколаєві та області. Для облаштування евакуаційних центрів Миколаєва передали предмети першої необхідності – теплі ковдри, постільну білизну й інші важливі речі в побуті", – додав Олег Соловей.

"Сталевий фронт Ріната Ахметова" – це ініціатива, яка поєднала всю мілітарну допомогу бізнесів СКМ Ріната Ахметова для ЗСУ, інших силовиків, медиків тощо. У межах ініціативи ДТЕК надає безоплатну електроенергію підприємствам критичної інфраструктури та шпиталям, "Метінвест" виробляє й закуповує захисну амуніцію та техніку. Сума мілітарної та гуманітарної допомоги компаній становить 3,5 млрд грн.