У Харкові під обстріл РСЗВ потрапив житловий район: троє загиблих і п'ятеро поранених

За попередньою інформацією, удару завдали із РСЗВ
Фото: ЕРА
Окупанти ввечері 7 липня обстріляли ракетами один із житлових районів Харкова, про це повідомив у Telegram голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За попередньою інформацією, атаку здійснили реактивними системами залпового вогню, ідеться в повідомленні. Обласний центр екстреної медичної допомоги поінформував, що наразі від обстрілу постраждало троє людей.

"Просимо жителів Харкова бути максимально обережними. Без нагальної потреби не перебувайте на вулицях міста. Адже ворог б'є підступно, вражаючи житлові райони та цивільну інфраструктуру", – звернувся до харків'ян Синєгубов.

Суспільне, посилаючись на уточнені дані начальника Слідчого управління поліції області Сергія Болвінова, повідомляє, що постраждали жителі Немишлянського району Харкова. Троє людей загинули, п'ятьох поранено.


Контекст:

Уранці 7 липня голова Харківської ОВА повідомив про черговий ракетний удар. Приблизно о 1.00 одразу дві ракети влучили поряд зі школою-інтернатом для дітей із порушеннями зору. У цьому місці минулося без постраждалих, але минулої доби через російські обстріли загинуло двоє мирних жителів в іншому районі Харкові та Харківській області, одного чоловіка з Дергачівської громади госпіталізували.