Удар по телевежі під Рівним. Знайшли тіла ще 10 загиблих

Ракетний удар окупантів по телевежі під Рівним забрав життя щонайменше 19 людей
Фото: Мобільний рятувальний центр швидкого реагування ДСНС України / Facebook
Кількість загиблих унаслідок атаки російських окупантів по телевежі в селі Антопіль під Рівним зросла, станом на ранок 15 березня відомо про 19 загиблих та дев'ятьох постраждалих. Про це повідомив керівник обласної військової адміністрації Віталій Коваль в ефірі національного марафону, відео опубліковано в його YouTube.

"На жаль, маємо поінформувати, що кількість жертв, які загинули, більша. Станом на 8.30 сьогоднішнього ранку ми маємо 19 загиблих і дев'ятьох постраждалих. Далі продовжуємо розблокування завалів. Це ще не остаточна цифра. Працюємо", сказав Коваль.

Планують, що за кілька годин усю завалену територію буде розблоковано. Першочергове завдання – порятунок живих людей, які ще можуть перебувати під завалами, наголосив Коваль.

На запитання, чи є серед загиблих випадкові люди, чи всі вони є співробітниками телевізійного центру, голова обладміністрації відповів, що "випадкових людей там точно не було".

За його словами, наразі доступ до супутникового та кабельного мовлення є по всій Рівненській області.

Коваль також розповів, що Рівненська область зараз виконує роль гуманітарного хаба, транзитно-сортувальної станції. Також у регіоні перебуває приблизно 2 тис. внутрішніх переселенців з інших областей.

Контекст:

Уранці 14 березня окупанти завдали удару по телевежі в Рівненській області і зруйнували її. Коваль розповів, що приблизно о 5.20 окупанти випустили по телевежі в селі Антопіль дві ракети. Увечері 14 березня було відомо про дев'ятьох загиблих.