"Українські кібервійська" вирахували координати бази бойовиків в окупованому Луганську

Одержані про базу бойовиків дані було передано СБУ
Фото: ЕРА

На території військової бази проросійських бойовиків в окупованому Луганську є багато військової техніки, повідомив фахівець з інформаційної безпеки і координатор "кібервійськ" Євген Докукін.

"Українські кібервійська" вирахували географічні координати бази проросійських бойовиків в окупованому Луганську. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив фахівець з інформаційної безпеки і координатор "кібервійськ" Євген Докукін.

"Українські кібервійська визначили географічні координати бази російських окупантів. Військова база російських окупантів знаходиться в Луганську. У цьому ангарі багато військової техніки", – написав Докукін.

Він підкреслив, що всі одержані дані передав у Службу безпеки України та волонтерам, які працюють з армією для того, "щоб наші війська могли знешкодити їх на Донбасі".

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії ідбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької і Луганської областей.