У Красногорівці й Авдіївці відновили електро- та водопостачання – штаб

Бойовики обстріляли Красногорівку 28 травня
Фото: Прес-центр штабу АТО / Facebook

Обстріли бойовиками позицій українських військових та інфраструктури на Донбасі не припинилися, зазначив спікер штабу антитерористичної операції Антон Миронович.

У Красногорівці й Авдіївці Донецької області вже відновили електро- та водопостачання. Про це повідомив речник штабу антитерористичної операції Антон Миронович в ефірі каналу "112 Україна".

"У Красногорівці й Авдіївці живуть нормальним життям. Електропостачання, воду відновлено. В Авдіївці спокійно, працюють усі установи соцхарактеру, магазини. У Красногорівці дещо посилено патрулі, бойова готовність", – сказав він.

Він зазначив, що обстріли на Донбасі не припинилися. Як повідомили в прес-центрі штабу АТО у Facebook, за добу бойовики відкривали вогонь на Донбасі 50 разів.

28 травня вранці бойовики обстріляли житловий сектор Красногорівки.

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) заявила, що бойовики застосували реактивну систему залпового вогню. Зазначали, що під час обстрілу поранено вісьмох мирних жителів.

У СЦКК повідомили, що обстріл орієнтовно вели з "Градів" з околиць Донецька.

У Нацполіції заявили, що тепер вулиці Красногорівки вночі патрулюватиме спецпідрозділ КОРД.

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей.