Унаслідок обстрілу у Львові горить підприємство для зберігання пального – ДСНС

Львів обстріляли 26 березня
Фото: EPA
Унаслідок обстрілу з боку російських окупантів у Львові виникла пожежа. Про це повідомив пресцентр Держслужби України з надзвичайних ситуацій у Telegram 26 березня.

"26 березня приблизно о 16.30 у Львові внаслідок обстрілу на території одного з промислових підприємств для зберігання пального виникла пожежа. Інформація щодо ймовірних жертв та постраждалих уточнюється", – ідеться в повідомленні.

На місці працюють рятувальники.

Окупанти сьогодні завдали двох ракетних ударів по Львову, повідомляв голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"Інформація про те, що було влучання в житловий будинок чи інші об'єкти інфраструктури, не підтвердилася. За попередніми даними, постраждало п'ятеро людей. Загроза ракетного удару все ще є", написав він.

Контекст:

13 березня було проведено ракетну атаку по Яворівському полігону за 30 км від Львова. "Авіаудар було здійснено з акваторії Чорного та Азовського морів, літаки підняли в аеропорту [російського] Саратова. Загалом окупанти випустили понад 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони. Частину ракет ми збили у повітрі", наголошував Козицький.

Тоді внаслідок ракетної атаки по полігону загинуло 35 людей, 134 дістали поранення. 10 поранених станом на 14 березня перебували у тяжкому стані.

18 березня чотири ракети окупантів влучили у Львівський державний авіаційно-ремонтний завод. Ще дві ракети збили. За даними Козицького, ракети було запущено із Чорного моря. Унаслідок вибуху одна людина дістала поранення середньої тяжкості.