Унаслідок удару РФ по передмістю Дніпра вже 20 постраждалих, під завалами можуть бути ще діти

Рятувальники й далі здійснюють пошукову операцію
Фото: ДСНС України / Facebook
Кількість постраждалих унаслідок удару російських окупантів по передмістю Дніпра знову зросла й сягнула 20. Про це голова Дніпропетровської обласної державної військової адміністрації Сергій Лисак поінформував у Telegram.

Він розповів, що 17 постраждалих госпіталізовано.

"П'ятьох дітей поранив ворог у Підгородненській громаді. Стан трьох хлопців на зараз медики оцінюють як важкий. Вони в операційних. Дівчата 11 і 17 років у задовільному стані, лікуватимуться амбулаторно", – додав Лисак.

Рятувальники й далі здійснюють пошукову операцію, за даними голови ОВА, під завалами може перебувати дитина.

Пресцентр Держслужби з надзвичайних ситуацій поінформував про порятунок із-під завалів чотирьох людей. За інформацією ДСНС, під завалами може бути двоє дітей. Рятувальники повідомляють про 14 поранених, серед яких одна дитина.

Контекст:

Окупанти атакували Підгородненську громаду, розташовану в передмісті Дніпра, увечері 3 червня. Спочатку було відомо про шістьох постраждалих, пізніше ця цифра зросла до 13.

У ДСНС поінформували, що окупанти вдарили ракетою по передмістю Дніпра, приліт був між двома двоповерховими житловими будинками, у підсумку сталося дві пожежі, одну вже загасили, другу локалізували. Також пошкоджено будівлю пожежно-рятувального підрозділу, який розташований неподалік місця прильоту, повідомили в ДСНС.