Волонтери "Української команди" спрямували на передову ще одну партію бойових дронів із "вибуховими побажаннями ворогам"

Безпілотники обладнано додатковими системами скидання, зазначили у волонтерському штабі
Скріншот: Волонтерський штаб "Українська команда" / Facebook
Волонтерський штаб "Українська команда" передав партію універсальних дронів зведеному добровольчому штурмовому батальйону "Скеля". Кожен дрон, окрім 1 кг вибухівки, несе окупантам "вибухове послання" від українців, які збирали гроші на безпілотники. Про це інформують на Facebook-сторінці "Української команди".

"Відправили на передову ще одну партію дронів-камікадзе з вашими вибуховими посланнями окупантам і 1 кг вибухівки на кожному. Універсальні безпілотники передали бійцям зведеного підрозділу "Скеля", які б'ють орків на Донеччині. Ці дрони обладнані камерами, які передають відео в режимі реального часу. Тож наші бійці можуть бачити все, що відбувається на позиціях орків. Крім того, ці безпілотники обладнані додатковими системами скидання. І точно доставлять ворогу вибухівку разом із вашими побажаннями", – ідеться в повідомленні волонтерського штабу.

Дрони із цієї партії несуть окупантам такі послання від українців: "За вбитих охтирчан! Павло", "За розстріляного орками Олексія! Від брата", "На помсту за сльози матерів!", "Тримайте квиток у пекло! Світлана" та інші.

"Друзі, наш збір продовжується. Донатьте! Пишіть у коментарях ваші вибухові побажання ворогові. Доставимо точно за адресою!" – наголосили в "Українській команді".

Приєднатися:

"ПриватБанк"

Monobank

UA Pay

Повні реквізити