За тиждень енергетики ДТЕК відновили постачання світла для 27 тис. сімей

Енергетики розпочинають роботи відразу, щойно дістають дозвіл та доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС, підкреслили у ДТЕК
Фото: grids.dtek.com

Протягом минулого тижня, з 4-го до 10 вересня, енергетики ДТЕК повернули світло 27 тис. сімей у 59 населених пунктах Одеської, Донецької та Дніпропетровської областей, які залишилися без електропостачання через ворожі обстріли. Про це повідомили в компанії. 

Минулого тижня Одеська, Дніпропетровська й Донецька області неодноразово ставали ціллю ворога. Енергетики відновили зруйновані після атак електромережі й повернули світло 25 тис. сімей Донецької області, майже 2 тис. сімей Дніпропетровської області й 142 сім'ям Одеської області, наголосили в пресслужбі.

"Першочергова задача наших фахівців – максимально, наскільки це можливо в умовах підвищених ризиків, забезпечувати світлом українців. З початку повномасштабної війни ми повернули світло вже 8,7 млн родин Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донеччини та міста Київ. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", – зазначив генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

Енергетики розпочинають роботи відразу, щойно дістають дозвіл і доступ до місця пошкодження від ЗСУ та ДСНС, додали у ДТЕК.