У Харківській області окупанти знищили вагони з тілами своїх військовослужбовців – Братчук

Російські окупанти знищили вагони з тілами своїх військовослужбовців, ударивши по вокзалу в Харкові
Фото: БРАТЧУК / Telegram
Російські окупанти знищили вагони-рефрижератори з тілами своїх військовослужбовців, сталося це внаслідок удару противника по залізничному вокзалу у Харківській області. Про це 22 вересня повідомив речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук у Telegram.

"Росіяни знищили вагони-рефрижератори з тілами своїх товаришів по службі, ударивши ракетами по залізничній інфраструктурі Харківської області", – написав спікер ОВА.

Братчук також опублікував фотографії знищених рефрижераторів, проте не назвав, скільки було вагонів та окупантів, яких ліквідувала Росія. Також він не повідомив, коли це сталося.

Контекст:

Російські війська перебувають на території Харківської області з початку повномасштабного вторгнення в Україну – із 24 лютого. Обласний центр їм захопити не вдалося, але вони постійно обстрілюють з артилерії та завдають ракетних ударів по Харкову і населених пунктах області.

За даними президента України Володимира Зеленського станом на 15 вересня, Росія випустила по території України понад 3800 ракет.