Актора московського театру "Современник" заарештували на вісім діб за роль п'яного поліцейського

Смолєв сказав, що форму співробітника органів внутрішніх справ йому надав блогер для зйомок у кліпі
Фото: sovremennik.ru

Поліцейські в Москві затримали актора театру "Современник" Дмитра Смолєва, який на відеозаписі в інтернеті "дискредитував своєю поведінкою" російську поліцію. Його відправили під арешт.

У Москві суд призначив вісім діб адміністративного арешту актору театру "Современник" Дмитрові Смолєву за зйомки у кліпі, де він з'явився у формі співробітника ДАІ. Про це 31 липня повідомила пресслужба головного управління міністерства внутрішніх справ РФ у Москві.

"У мережі інтернет було виявлено відеозапис, де зафіксовано чоловіка, одягненого у формене спорядження співробітника Державтоінспекції, який дискредитував своєю поведінкою органи внутрішніх справ Російської Федерації. Після проведеної перевірки співробітниками Державтоінспекції спільно зі співробітниками поліції ВМВС Росії в районі Якиманка було встановлено та затримано порушника. Ним виявився 37-річний актор московського театру "Современник", – ідеться в повідомленні.

Зі слів актора, форму співробітника органів внутрішніх справ йому надав блогер для зйомок у кліпі.

У ролику, який оприлюднив користувач Facebook Андрій Сергієвський, Смолєв грає п'яного інспектора ДІБДР.

Щодо актора порушили кримінальну справу за статтями Кодексу про адміністративні правопорушення РФ "незаконне носіння форменого одягу" і "дрібне хуліганство".