Приблизно 130 осіб назвало себе дітьми американського фінансиста Епштейна, який наклав на себе руки, заради його спадщини

Епштейн повісився у в'язниці
Фото: ЕРА

У серпні 2019 року заподіяв собі смерть американський фінансист Джеффрі Епштейн, якого звинуватили в сексуальній експлуатації неповнолітніх. На його спадщину в розмірі $630 млн претендує приблизно 400 осіб.

На одержання спадщини обвинуваченого в сексуальній експлуатації неповнолітніх американського фінансиста й мільйонера Джеффрі Епштейна, який наклав на себе руки в американській в'язниці, претендує 386 осіб. Про це 25 травня повідомило британське видання The Sun.

Творець сайта Epsteinheirs.com Гарві Морзе розповів, що 130 осіб з усіх, хто претендує на спадщину, повідомляють, що є дітьми померлого.

За його словами, Епштейн був відомий своїми безладними сексуальними зв'язками, тому, імовірно, що він має не тільки дітей, але й онуків.

Творці сайта Epsteinheirs.com попереджають, що доводити свою кревність із померлим мільйонером претендентам на його спадщину доведеться через суд і аналіз ДНК.

Спадок мільйонера оцінюють у $630 млн. Сайт Epsteinheirs.com створила генеалогічна служба, яку очолює Морзе, щоб знайти спадкоємців Епштейна.

Епштейна заарештували 6 липня 2019 року за обвинуваченням у сексуальному насильстві над десятками дівчат у період між 2002-м і 2005 роком. У документі зазначено, що він створив мережу для сексуальної експлуатації підлітків із допомогою численних спільників, які сприяли йому в здійсненні цих злочинів. Епштейн свою провину заперечував.

У разі визнання судом провини Епштейну загрожувало ув'язнення строком до 45 років.

До скандалу виявилися причетними відомі люди, зокрема політики. Епштейна вважали другом двох президентів США – Білла Клінтона та Дональда Трампа. Після скандалу обидва зв'язок із мільярдером заперечували. Британський принц Ендрю нібито також фігурував у матеріалах справи Епштейна.

10 серпня стало відомо, що Епштейн увірвав собі віку.

За даними CNN, у ніч самогубства американського мільярдера Епштейна в його камері не здійснювали обходу.

Результати розтину тіла Епштейна показали, що в нього була зламана шия в кількох місцях.