CNN заявив про бойкот різдвяної вечірки в Білому домі для ЗМІ

На захід CNN відправить знімальну групу
Фото: ЕРА

Представник CNN заявив, що журналісти телеканала не вважають доречним приходити на різдвяну вечірку в Білому домі для ЗМІ гостями у зв'язку з атаками президента Дональда Трампа на свободу преси і сам телеканал, які й далі тривають.

Журналісти телеканала CNN бойкотуватимуть щорічну різдвяну вечірку в Білому домі для ЗМІ, повідомило Politico, посилаючись на заяву представника телеканала.

За його словами, співробітники CNN з огляду на атаки президента Дональда Трампа на свободу преси і сам телеканал, які й далі тривають, "не вважають доречним святкувати з ним як запрошені гості".

Зазначають, що на захід відправлять знімальну групу.

Вечірку заплановано на 1 грудня.

Прес-секретар Трампа Сара Сандерс на сторінці у Twitter назвала повідомлення про бойкот заходу телеканалом гарною новиною.

"Різдво приходить рано! Нарешті гарні новини від CNN!" – зазначила вона.

У червні 2017 року після публікації статті про зв'язок радника Трампа з російським фондом три журналісти CNN пішли у відставку, оскільки "матеріал не відповідав редакційним стандартам телеканала".

27 червня Трамп заявив, що на "CNN, який поширює фейкові новини, очікують серйозні зміни в менеджменті тепер, коли їх зловили на проштовхуванні фальшивих історій щодо російської теми".

Він також говорив, що подумує про те, щоб називати новини CNN не фейковими, а шахрайськими.

26 листопада Трамп укотре звинуватив телеканал CNN у поданні фейкових новин, а 27 листопада запропонував провести конкурс на найбезчесніше ЗМІ.