Дружина Трампа заявила, що напис "мені однаково" на її куртці було адресовано лівим ЗМІ

Меланія Трамп заявила, що воліла б, щоб ЗМІ зосередилися на її справах, а не на її одязі
Фото: ЕРА

Дружина президента США Дональда Трампа Меланія заявила, що напис на її куртці було призначено не дітям мігрантів, а її критикам.

Дружина президента США Дональда Трампа Меланія вирушила в центр утримання дітей мігрантів у Техасі в куртці з написом на спині "Мені дійсно однаково. А вам?" ("I really don't care. Do you?"), щоб передати послання своїм критикам. Про це вона розповіла в інтерв'ю ABC News 12 жовтня.

Першу леді США бачили в куртці з написом "Мені дійсно однаково" 21 червня, коли вона відвідувала центри тимчасового утримання дітей нелегальних іммігрантів у Техасі. Безпосередньо під час спілкування з дітьми куртки на Меланії Трамп не було.

Прес-секретар дружини президента США Стефані Грішем запевнила журналістів, що у вбранні Меланії не було "прихованого послання".

Тепер сама Меланія Трамп визнала, що воно все-таки було.

"Абсолютно очевидно, що я одягла цю куртку не для дітей, я була в ній дорогою в літак і коли виходила з нього. Це було послання людям і лівим ЗМІ, які критикують мене. Я хочу показати їм, що мені на це наплювати. Ви можете критикувати все, що ви хочете, але це не завадить мені робити те, що я вважаю правильним", – підкреслила вона.

Перша леді додала, що воліла б, щоб ЗМІ зосередилися на її справах та ініціативах, а не на її одязі.