Екс-модель Playboy звинуватила в сексуальних домаганнях режисера Стоуна

Раніше Стоун став на захист голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна
Фото: ЕРА

Колишня модель Playboy Керрі Стівенс заявила, що понад 20 років тому її схопив за груди американський режисер Олівер Стоун.

Колишня модель Playboy Керрі Стівенс звинуватила американського режисера Олівера Стоуна в сексуальних домаганнях. Про це повідомляє видання New York Daily News.

За даними видання, Стоун став на захист голлівудського продюсера Гарві Вайнштейна, якого підозрюють у численних домаганнях, зокрема до відомих актрис.

Стівенс заявила, що понад 20 років тому Стоун схопив її за груди на вечірці.

"Він був дійсно зухвалим, у нього на обличчі була така усмішка, ніби він збирався зробити щось", – розповіла екс-модель.

Стівенс повідомила, що більше вона ніколи не бачила Стоуна, і додала, що його дії типові для Голлівуда. Вона впевнена, що була не єдиною жертвою режисера.

На початку жовтня The New York Times опублікувала розслідування про сексуальні домагання Вайнштейна до актрис і підлеглих, які, за даними видання, тривали протягом кількох десятків років.

Актриси Анджеліна Джолі, Гвінет Пелтроу, Кара Делевінь, Азія Ардженто, Ешлі Джадд, Роуз МакГоун, Люсія Столлер, Міра Сорвіно, Розанна Аркетт заявили про те, що знали або самі зіткнулися із сексуальними домаганнями з боку Вайнштейна.

Після публікацій у ЗМІ голлівудська продюсерська компанія Weinstein Company звільнила Вайнштейна і заявила, що може змінити назву.

Дружина Вайнштейна, дизайнер Джорджина Чапмен оголосила, що розлучається з ним.

Британська академія кіно і телебачення BAFTA призупинила членство Вайнштейна.

Поліція Нью-Йорка почала розслідування через обвинувачення продюсера у зґвалтуваннях.