"Я знаю, чого ви хочете. Ви хочете, щоб я повернувся". Спейсі опублікував відеозвернення

Спейсі: Оскільки мені не довелося розплачуватися за те, що я зробив, я точно не буду розплачуватися за те, чого не робив
Фото: ЕРА

Актор Кевін Спейсі опублікував звернення від імені головного героя серіалу "Картковий будинок" Френка Андервуда і заявив, що з кожним днем зростає його впевненість, що скоро глядачі дізнаються всю правду.

Обвинувачений у сексуальних домаганнях американський актор Кевін Спейсі 24 грудня опублікував на своєму каналі в YouTube звернення від імені Френка Андервуда – головного героя серіалу "Картковий будинок", якого він грав.

"Я знаю, чого ви хочете. Звичайно, вони намагалися розлучити нас, але те, що є між нами, занадто сильне. Врешті-решт, ми з вами через стільки пройшли. Я розповідав вам свої найстрашніші таємниці. Я показав вам, на що люди здатні. Я шокував вас своєю чесністю, але найчастіше я кидав виклик і змушував думати. І ви вірили мені, хоча припускали, що цього робити не варто. Для нас це не кінець, хай що б вони там не говорили. До того ж я знаю, чого ви хочете. Ви хочете, щоб я повернувся", – заявив Спейсі.

Актор додав, що деякі з тих, хто дивиться його звернення, повірили в обвинувачення й "із завмиранням" серця чекали його визнання.

"Вони чекають не дочекаються, коли я зізнаюся, що все це правда і я дістав по заслузі. Як усе було б легко, чи не так? Якби було все так просто. Лише ми знаємо, що так просто не буває ні в політиці, ні в житті. Але ви б не повірили в найгірше без доказів? Не засудили б, не знаючи фактів? Чи не так? Чи засудили б? Ні, тільки не ви. Для цього ви надто розумні", – зазначив він.

Спейсі додав, що в житті і мистецтві "нічого не треба списувати з рахунків".

"Ми не боялися ні своїх слів, ні своїх дій. І зараз нічого не боїмося. Тому що я можу обіцяти: оскільки мені не довелося розплачуватися за те, що, як ми знаємо, я зробив, я точно не буду розплачуватися за те, чого не робив. Звичайно, вони скажуть, що я не виявляю належної поваги. Граю не за правилами. Можна подумати, що я раніше їм підкорявся. Ніколи такого не було. І вам це подобалося", – підкреслив актор.

Спейсі додав, що, незважаючи на "імпічмент без суду і його смерть" (Спейсі після скандалу вивели з акторського складу "Карткового будинку", а його персонажа Френка Андервуда в останньому сезоні серіалу оголосили мертвим. – "ГОРДОН"), він почувається чудово.

"Із кожним днем зростає моя впевненість у тому, що скоро ви дізнаєтеся всю прав... Стривайте-но. Якщо подумати, ви так і не побачили моєї смерті. Висновки бувають настільки оманливими. Скучили за мною?" – підсумував він.

Відео: Kevin Spacey / YouTube

Спейсі, який грав головного героя в "Картковому будинку", не брав участі у зйомках фінального сезону серіалу. Дев'ять колег актора зі зйомок у "Картковому будинку" повідомили, що він зробив знімальний процес "токсичним" і поводився як "хижак".

Після численних публікацій у пресі Спейсі вирушив до реабілітаційної клініки для лікування сексуальної залежності. Актора відсторонили від усіх кінопроектів і позбавили кількох премій.

Нові заяви про випадки сексуального насильства з боку Спейсі, які нібито відбулися в Лондоні і Глостері, надійшли в поліцію з лютого до квітня 2018 року.