Кадиров: Путін повернув суспільству почуття любові й поваги до своєї батьківщини

Кадиров: Росія була, є і буде великою країною та могутньою імперією
Фото: kremlin.ru

Вітаючи президента РФ Володимира Путіна з 65-річчям, глава Чечні Рамзан Кадиров зазначив, що той не дасть Заходу та США "підірвати економіку, військову міць, політичну стабільність" Росії як "могутньої імперії".

Ставши президентом РФ, Володимир Путін урятував країну від поділу та перетворення на "сировинний придаток Заходу". Про це глава Чечні Рамзан Кадиров заявив в Instagram із нагоди 65-річного ювілею Путіна.

"Путін повернув суспільству почуття любові й поваги до своєї батьківщини, почуття віри в неї, упевненості у своїх силах. Він оголосив війну міжнародному тероризму, який наводнював південь країни й Чечню зокрема. Путін дав усім зрозуміти, що повністю підтримує в цій боротьбі першого президента ЧР (Чеченської республіки. – "ГОРДОН"), героя Росії Ахмата-Хаджі Кадирова", – написав він.

За словами Кадирова, "коли горе-політики вдень і вночі радили призначити в Чечню то одного, то іншого, президент сам зробив свій вибір і не помилився".

"Чечня стала єдиною у світі територією, де повністю переможено і з корінням викорчувано тероризм. Оптимісти давали 50 років на відродження Чечні. За твердої підтримки Володимира Володимировича Чечню не тільки відновили, а й перетворили на квітучий і найгарніший куточок Землі. Сьогодні наш президент веде боротьбу з тероризмом на дальніх підступах", – зазначив глава Чечні.

Він заявив, що Захід і США "не залишають спроб підірвати економіку, військову міць, політичну стабільність" Росії.

"Наш національний лідер Володимир Путін дає ясно зрозуміти, що цим мріям проклятих друзів не судилося ніколи справдитися! Росія була, є і буде великою країною та могутньою імперією, подобається це комусь чи ні", – підсумував Кадиров.

7 жовтня Путіну виповнилося 65 років.