Летіти у Крим відмовилося 162 пасажири літака, який прямував із Москви до Сімферополя і здійснив вимушене приземлення

Літак здійснив вимушене приземлення в кукурудзі
Фото: ЕРА

Із-поміж пасажирів літака, який здійснив вимушене приземлення під Москвою під час польоту в окупований Сімферополь, у Крим семеро осіб вирушило наступним рейсом, ще для 65 організували додатковий.

Від подальшого польоту в окупований Крим відмовилася більшість пасажирів, які перебували на літаку, що аварійно приземлився 15 серпня, виконуючи рейс "Москва – Сімферополь". Про це поінформувала в Instagram компанія "Уральські авіалінії".

"Семеро пасажирів рейсу U6178 вилетіло до Сімферополя рейсом U6230 (ручну поклажу було їм видано). Багаж буде доправлено наступним найближчим рейсом. 65 пасажирів із багажем і ручною поклажею наразі доправлено автобусом в аеропорт "Домодєдово" і вирушать у Крим додатковим рейсом U69105 о 20.25 (час московський). Інші пасажири відмовилися від подальшого перельоту, їм буде оформлено повернення коштів у повному обсязі, а також виплачено компенсації", – ідеться в повідомленні.

На борту літака, який 15 серпня здійснив аварійне приземлення на кукурудзяному полі в Підмосков'ї, перебувало загалом 234 пасажири.

За попередніми даними, інцидент стався через зіткнення лайнера зі зграєю чайок. Постраждало 74 особи. Один потерпілий залишається в лікарні.