На сході Афганістану стався вибух, загинуло не менш ніж 12 осіб, понад 150 постраждало

Це вже друга атака на місто протягом двох днів
Фото: ЕРА

Унаслідок вибуху, здійсненого терористом-смертником в автомобілі в місті Газні на сході Афганістану, постраждало приблизно 150 осіб, зокрема учні школи, розташованої неподалік від вибуху.

7 липня в місті Газні на сході Афганістану терорист-смертник в'їхав в автомобіль із вибухівкою неподалік від будівлі розвідувального управління провінції Газні, унаслідок чого загинуло не менш ніж 12 осіб, повідомляє агентство Pajhwok Afghan News у Twitter.

За даними місцевої влади, жертвами вибуху стали вісім правоохоронців і четверо цивільних, пише агентство Associated Press.

Попередньо повідомляють, що постраждало не менш ніж 150 осіб, серед них 36 дітей – учнів розташованої неподалік від вибуху школи, які дістали порізи від осколків розбитого скла.

Відповідальність за атаку на себе взяла група бойовиків терористичного руху "Талібан".

Це вже другий теракт у місті Газні протягом двох днів. 6 липня внаслідок вибуху в мечеті загинуло дві людини, ще 20 було поранено. Відповідальність за атаку на себе взяла "Ісламська держава". Напади стаються на тлі мирних переговорів у Катарі, у яких бере участь рух "Талібан", зазначає Associated Press.