Напад у Ель-Пасо скоїла одна людина – Associated Press

Точних даних про потерпілих під час атаки на Walmart поки немає
Фото: ЕРА

Джерела агентства Associated Press стверджують, що у співробітників і відвідувачів універмагу Walmart стріляв один чоловік, повідомлення про те, що в нього були спільники, не підтверджено. Влада досі не назвала кількості жертв злочину.

Винуватцем загибелі і поранення багатьох людей в Ель-Пасо (штат Техас, США) є один озброєний чоловік. Про це повідомляє Associated Press із посиланням на джерела в місцевій владі.

Підозрюваного затримано, безпосередньої загрози мешканцям наразі немає.

Попередні повідомлення поліції про те, що епізодів зі стріляниною було кілька і що у злочинця є спільники, не підтверджено.

Влада досі не повідомила кількості жертв нападу. Президент США Дональд Трамп відреагував на інцидент твітом, у якому написав: "Повідомлення не радують, багато загиблих".

Спікер університетської лікарні Ель-Пасо розповів журналістам, що один із поранених помер. Загалом у цей госпіталь, за його словами, доправили 12 постраждалих.

Телеканал MSNBC повідомив, що загалом було поранено 18 осіб, за даними CNN, госпіталізовано 22 людини.

3 серпня невідомий відкрив стрілянину в універмазі Walmart в Ель-Пасо, місті з населенням приблизно 680 тис. осіб, розташованому недалеко від мексиканського кордону.