Чоловік, який напав на журналіста НТВ, запропонував "добазаритися"

Орлов: Я не хотів. Просто я йду, і він мені якусь гидоту каже, а я йому руку кинув, і все
Скріншот: ntv.ru

Затриманий за побиття в парку Москви журналіста НТВ Микити Развозжаєва житель столиці РФ Олександр Орлов запропонував попросити вибачення і виплатити грошову компенсацію.

Затриманий за побиття журналіста НТВ Микити Развозжаєва 32-річний москвич Олександр Орлов у поліції запропонував журналісту "добазаритися". Про це повідомив телеканал НТВ.

"Слухайте, я готовий попросити вибачення і виплатити грошову компенсацію. Давай добазаримося. Я не хотів. Просто я йду, і він мені якусь гидоту каже, а я йому руку кинув, і все", – заявив Орлов.

Сьогодні під час прямого включення російського телеканала НТВ із парку Горького в Москві, де проходило святкування Дня ВДВ, чоловік увірвався в кадр із нецензурною лайкою і криками "Україну захопимо". Кореспондент телеканала попросив чоловіка "помовчати" і дістав удар у щелепу.

Нападник був у футболці з написом "Оплот" – однієї з організацій терористичної "ДНР". На сторінці "Оплоту" у Facebook належність чоловіка до організації спростували.

"Друзі, сьогодні в мережі з'явилося відео, де нетверезий чоловік у футболці з написом "Оплот" ударив кореспондента російського телеканала НТВ, що вів у прямому ефірі репортаж до Дня ВДВ. Хочемо звернути увагу, що ця людина не має нічого спільного з нами і нашою діяльністю. До того ж, ГО "Оплот Донбасу" має абсолютно іншу символіку, а члени організації завжди поводяться гідно не лише в республіці, але й за її межами", – ідеться в повідомленні.

Проти чоловіка, що напав на журналіста, поліція відкрила кримінальну справу за ст. 116 Кримінального кодексу РФ (побиття).