"Нехай задихнуться від злості всі, хто відчуває ненависть до Росії". Жириновський запропонував текст клятви для тих, хто набуває громадянства РФ

Жириновський запропонував свій варіант клятви росіянина
Фото: EPA

Нині людина отримує паспорт громадянина РФ, "як якусь довідку", але це "величезна відповідальність", уважає лідер ЛДПР Володимир Жириновський.

Лідер Ліберально-демократичної партії Росії (ЛДПР) Володимир Жириновський запропонував текст клятви для людей, які набувають громадянства РФ. Про це повідомляє прес-служба ЛДПР.

Жириновський заявив, що нині людина отримує паспорт громадянина РФ, "як якусь довідку", але це, за його словами, "величезна відповідальність".

"Набуваючи громадянства Росії, я відчуваю невимовний захват, що відсьогодні я громадянин найбільшої країни на цій землі. І я ніколи не зраджу тебе, Росіє, ніколи не зможу йти на повідку у твоїх ворогів і завжди буду пишатися, що я твій син... І я ніколи не зможу зрадити тебе, і моя любов до тебе вища, ніж любов до найкоханішої жінки, більш свята, ніж любов до батьків. Я вічний твій син, я завжди з тобою, моя улюблена Батьківщино. І нехай будуть прокляті всі твої недруги та вороги, Росіє. Ми ніколи не віддамо ні п'яді нашої землі. Нехай задихнуться від злості всі, хто відчуває ненависть до Росії, а ми завжди будемо пишатися та любити нашу велику Батьківщину", – ідеться в тексті клятви.

6 червня президент РФ Володимир Путін запропонував запровадити церемонію складання клятви чи присяги для тих, хто набуває російського громадянства.