Нетаньяху пригрозив "Хезболлі" нищівним воєнним ударом у разі атаки на Ізраїль

Нетаньяху: На відміну від Насралли, я не збираюся детально розповідати про наші плани
Фото: Премьер-министр Израиля / Facebook

Нищівного удару по Лівану й терористичній організації "Хезболла" буде завдано, якщо бойовики нападуть на Ізраїль, заявив глава уряду країни Біньямін Нетаньяху, коментуючи заяву лідера "Хезболли" шейха Хасана Насралли про підготовку атаки.

14 липня прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху на засіданні уряду пригрозив Лівану й ліванській терористичній організації "Хезболла" нищівним ударом, інформує пресслужба Нетаньяху у Facebook.

"Днями ми почули, як [лідер "Хезболли" шейх Хасан] Насралла хвалиться своїми планами нападу [на Ізраїль]. Якщо "Хезболла" наважиться зробити дурість і напасти на Ізраїль, у відповідь ми завдамо по цьому рухові й по Лівану нищівного воєнного удару. Але, на відміну від Насралли, я не збираюся детально розповідати про наші плани", – сказав він.

Нетаньяху зазначив, що Ізраїль "за кілька днів" зруйнував систему тунелів, які будували бойовики "Хезболли".

Наприкінці 2018 року ізраїльська армія провела операцію "Північний щит" із виявлення та нейтралізації системи підземних ходів ліванських бойовиків на територію Ізраїлю. За словами Нетаньяху, тоді було знищено мережу підземних тунелів.